Edelgistvlokken zijn bijzonder geliefd in de veganistische keuken. De vlokken zijn gemaakt van inactieve gist met een snufje zout en de smaak wordt vaak vergeleken met kaas. Edelgistvlokken zijn eiwit- en vezelrijk. Edelgistvlokken zijn bijzonder geliefd in de veganistische keuken. De vlokken zijn gemaakt van inactieve gist met een snufje zout en de smaak wordt vaak vergeleken met kaas. Edelgistvlokken zijn eiwit- en vezelrijk. De mogelijkheden met Edelgistvlokken zijn oneindig! Je kan het gebruiken als vervanging voor geraspte kaas op je pizza, pasta, salade of groente. Ook is Edelgist goed toe te voegen aan sappen, smoothies of havermout. Zo geef je jouw gerecht een heerlijke zoutig tintje op een verantwoorde manier! 100% plantaardig en biologisch Van nature eiwitrijk,Lichte ”kaas”smaak,Op basis van inactieve gist,Bijzonder in een vegan en/of plantaardige lifestyle,Lekker bij pasta, salades, groente en rijst,Vezelrijk,Vrij van onnodige toevoegingen